Bedriftsoppføring

Google Min Bedrift - Bedriftens ansikt utad.

 

Med verktøyet Google My Buisiness kan man administrere bedriftens tilstedeværelse på Google. En optimalisert profil maksimerer sjansen for at bedriften kommer opp som et alternativ på sin kjernevirksomhet.

Gi et godt førsteinntrykk.

I dag bruker faktisk over 90% av alle nordmenn som er på nett, Google daglig. Dette utgjør over 3,5 millioner nordmenn.

Kunder er klare for å kontakte bedriften din – ved å ringe, sende mail eller skrive anmeldelser og det er derfor ekstremt viktig at oppføringen din ser profesjonell ut og inneholder riktig kontaktinformasjon.

Group 169 (1)-min
Group 170-min

Folk må forstå hva du leverer.

Oversiktlig og godt innhold gjør det enklere å få frem budskapet ditt.

Kunder ser etter mye mer enn bare tomme oppføringer, dette er tross alt bedriftens ansikt ute på nettet. Har bedriften din nye oppdateringer, produktbilder, tjenester eller åpningstider? Kunder kan legge igjen anmeldelser og bestille tjenester direkte fra profilen din. Når du gjør ting enkelt for kundene dine, er det flere som velger å ta kontakt.

Gjøre det selv?

Hvem som helst kan benytte seg av annonsesystemene til Google.

Ja, hvem som helst kan benytte seg av annonsesystemene til Google. Fordelen med å bruke et byrå er at du hyrer noen som jobber med dette hver dag. Vi er ofte i kontakt med kunder som forteller oss at de tidligere har opprettet oppføringer på Google med varierende resultat.

Group 157 (1)-min