Nettside og Google Ads-kampanje for Drammen Mur & Flis AS

Innsikt i prosjektet

Drammen Mur & Flis AS

Tjeneste

Bransje

Mur- og flislegger

Kunden

Drammen Mur & Flis AS leverer tjenester innen mur, flis, bad og baderom. Teamet til DMOF består av erfarne fagfolk med en lidenskap for å levere perfekt utført arbeid hver gang. De tar på seg oppdrag både for private kunder og bedrifter, og tilbyr alt fra mindre reparasjoner til store prosjekter. Bubekir Gashi er daglig leder og innehaver av Drammen Mur & Flis.

Skrifttyper

Sans-Serif

ExtraBold

SemiBold

Medium

Regular

Farger

Idé til utforming

Drammen Mur & Flis var på jakt etter en stabil aktør som kunne ta de store valgene i forhold til design og tekst. Alt av innhold og design er gjort av oss i samråd med kunde. For Bubekir var det spesielt viktig at vi fikk formidlet at de også driver med rørleggertjenester samt har samarbeid med noen av de største tilbyderne av fliser utover deres generelle mur- og flisleggingstjenester.

DMOF Tjenester
DMOF Tjenester

Resultatet

Bubekir Gashi

Daglig Leder

Mediavest AS har gjort en fantastisk jobb med å kjøre kampanjer for meg i Google Ads. Resultatene har vært imponerende og jeg er veldig fornøyd med det arbeidet de har gjort. De er også i ferd med å utarbeide en ny nettside for meg, som så langt ser ser veldig bra ut. Jeg vil absolutt anbefale Mediavest AS til andre som ønsker å få god hjelp med sine digitale markedsføringstiltak. De er profesjonelle, dyktige og effektive, og jeg er veldig fornøyd med samarbeidet vårt.