Nettside og foto for Rodi Frisør

Innsikt i prosjektet

Nettside og foto for Rodi Frisør!

Tjeneste

Bransje

Frisør

Kunden

Rodi Frisør er for mange kjent som "Bergens beste barber" og holder til lokalt i Bergen sentrum ved Domkirkegaten. Vi i Mediavest har kjent Rodi i mange år og kan trygt skrive under på at man ikke får bedre service enn hos Rodi. Deres frisører har mange års erfaring og har kompetanse på de fleste hårstiler. De kan hjelpe med alt fra permanent og skinfade til skjegg, bryn, og damehår. De tilbyr primært drop-in, men det er også mulig å bestille time.

Skrifttyper

Source Sans 3

Roboto Slab

Roboto

Roboto

Roboto

Farger

Idé til utforming

Som travel frisør i en av Bergens mest anerkjente frisørsalonger, har Rodi lenge hatt en tanke om å få på plass en profesjonell nettside. Med lange dager og et stadig økende antall fornøyde kunder, har tiden vært knapp til å sette seg ned og ta tak i disse viktige aspektene av virksomheten.

Mediavest trådte derfor inn for å hjelpe Rodi Frisør med å realisere drømmen om nettside. Vi har tatt oss god tid med å skreddersy en nettside som ikke bare reflekterer Rodis unike stil og tjenester, men som også gjør det enkelt for kunder å finne informasjon og booke sine frisøravtaler på nett.

Utforming

Gjennom grundige diskusjoner og lyttende ører, forstod vi Rodis behov og ønsker for den nye nettsiden. Vi jobbet tett sammen med dem for å skape en visuell identitet som representerte deres merkevare på en autentisk og tiltalende måte.

I en spennende vending ble bergensrapperen Kamelen med på prosjektet som modell for bildene på nettsiden. Kamelen, som er en regelmessig kunde hos Rodi Frisør og har et sterkt bånd til salongen, bidro til å skape en unik og dynamisk atmosfære på bildene. Hans unike stil og selvtillit fanger oppmerksomheten og utstråler det samme nivået av kvalitet som Rodi Frisør leverer.

Vi engasjerte også Bjørk Ellingsbø, en talentfull fotograf, for å fange essensen av Rodi Frisørs arbeid og skape visuelt innhold som virkelig fremhevet deres unike stil og profesjonalitet. Sammen med Kamelen som modell, skapte de enestående bilder som reflekterer den kreative energien og ekspertisen til Rodi Frisør.

Hva ble resultatet?

Vi er begeistret over å ha hjulpet Rodi Frisør med å ta det digitale steget og nå ut til enda flere kunder. Vi er sikre på at den nye nettsiden vil bidra til å styrke deres online tilstedeværelse og skape en mer sømløs opplevelse for både nye og eksisterende kunder.

Besøk Rodi Frisørs nye nettside for å bli inspirert av deres fantastiske arbeid og bestille din neste frisøravtale på en praktisk og effektiv måte!

Hva sier kunden?

Rodi Kabani

Daglig Leder

Jeg opplever Mediavest som veldig dyktige og har kun gode erfaringer med alt de har bistått meg med. De har blant annet i hjulpet meg med synlighet på Google i mange år og nå har de også hjulpet meg med å få profesjonelle bilder til nettsiden de har laget for meg. Flinke folk som jeg anbefaler!