Ny nettside og grafisk profil for Norsk Flisvarme AS

Innsikt i prosjektet

Norsk Flisvarme AS

Tjeneste

Bransje

Jernvare - Engros

Kunden

Norsk Flisvarme AS ble startet av Ole Hilmar Onsager i 2011 og er en landsdekkende leverandør av fyringsanlegg. I starten av 2019 tok Alexander Fleischer over firmaet og har opplevd stor vekst siden.
 
Norsk Flisvarme hadde hatt samme nettsiden siden tidlig 2000-tallet og følte selv at det var på høy tid med ny nettside og valgte Mediavest til å levere denne.

Skrifttyper

Poppins

ExtraBold

SemiBold

Medium

Regular

Farger

Økning i antall henvendelser

%

Minutter i snitt brukt på nettsiden

+

Idé til utforming

Vi ble gitt frie tøyler av Alexander til å utforme nettsiden etter vår egen visjon. Det som var viktig for Flisvarme var at deres tjeneste-og produktregister ble formidlet på enklest og best vis.
Vi delte deretter de forskjellige produktene til Flisvarme i forskjellige kategorier under Tjenester, hvor kunder enkelt kan klikke seg inn for å lese mer om hvert enkelt produkt, samt få en oversikt over referanser som viser til tidligere arbeid utført av Norsk Flisvarme.
Flisvarme 2(1)

Resultatet

Alexander Fleischer

Daglig Leder

 

Resultatet ble en helt ny, rå nettside hvor det ikke gikk lenger enn et par dager før Norsk Flisvarme mottok sin første henvendelse. Vi takker Norsk Flisvarme AS så mye for oppdraget og gleder oss til fortsettelsen av samarbeidet!