Ny nettside for Askø Advokatfirma!

Innsikt i prosjektet

Askø Advokatfirma AS

Tjeneste

Bransje

Advokatfirma

Kunden

Askø Advokatfirma, et veletablert advokatfirma med mange arbeidsområder, ble nylig en av våre kunder da de ønsket å utvikle en ny nettside for å forbedre sin digitale tilstedeværelse. Som et anerkjent advokatfirma var det viktig for Askø Advokatfirma å ha en nettside som var moderne, brukervennlig og som utstrålte profesjonalitet.

Skrifttyper

Archivo Black

ExtraBold

SemiBold

Medium

Regular

Farger

Idé til utforming

Etter en grundig prosess med å identifisere deres behov og ønsker, begynte vårt team å utvikle en tilpasset nettside som ville gi dem en sterk online tilstedeværelse. Vi valgte å bruke WordPress som plattform, da det er kjent for å være en av de mest brukervennlige og tilpasningsdyktige plattformene som finnes.

Vi jobbet tett med teamet hos Askø Advokatfirma for å sørge for at nettsiden var i tråd med deres merkevare, og samtidig var optimalisert for søkemotorer.

Som følge av at Askø leverer et bredt spekter av juridiske tjenester, valgte vi å dele kategoriene opp etter privat, selskap og eiendom med sine respektive tjenester og arbeidsområder oppført under hver kategori.

askø tjenester

Utforming

Videre satt vi opp en nedtrekksmeny som kategoriserer typiske spørsmål og viktig informasjon for hvert rettsområde.

Ved å bruke en nedtrekksmeny kunne vi kategorisere spørsmål og viktig informasjon etter hvert rettsområde, og presentere det på en brukervennlig og oversiktlig måte. Besøkende på nettsiden kan enkelt velge et rettsområde fra menyen, og deretter se en liste over typiske spørsmål og viktig informasjon i den aktuelle kategorien.

askø arbeidsrett

Hva ble resultatet?

Gjennom hele prosjektet var vårt team fokusert på å forstå og møte kundens behov og ønsker, samtidig som vi implementerte funksjoner og løsninger som var optimalisert for søkemotorer og som ville forbedre deres digitale tilstedeværelse. Vår innsats ble anerkjent av kunden, som uttrykte sin takknemlighet for det gode samarbeidet og den profesjonelle måten vi jobbet på gjennom hele prosjektet.

Vi er glade for å ha bidratt til suksessen til Askø Advokatfirma gjennom dette prosjektet, og ser frem til å fortsette å støtte dem i deres digitale strategi i fremtiden. Resultatene av dette prosjektet viser at når man jobber tett med kunden og fokuserer på å levere en tilpasset løsning som møter deres behov, kan man oppnå svært positive resultater og tilfredsstillelse for begge parter. Nettsiden kan du se her; Asko Advokatfirma

Hva sier kunden?

Preben Askø

Daglig Leder

Mediavest har laget nettsiden vår, og vi er veldig fornøyd. Både med resultat, pris og service. Anbefales.