Ny nettside for Isotak Bygg AS!

Innsikt i prosjektet

Kundecase: Isotak Bygg AS

Tjeneste

Bransje

Taklegger

Nettstedstransformasjon som speiler kvalitet og profesjonalitet

I en verden hvor førsteinntrykket på nett ofte danner grunnlaget for forretningssamarbeid, var Isotak Bygg AS klar for en digital oppgradering. Med et ønske om å gjenspeile deres fokus på kvalitet, profesjonalitet og enestående service, tok de kontakt med oss her hos Mediavest AS. Resultatet? En imponerende nettside som skiller seg ut og formidler Isotak Bygg AS sin ekspertise på en måte som fanger oppmerksomheten til potensielle kunder.

Skrifttyper

Source Sans 3

Roboto Slab

Roboto

Roboto

Roboto

Farger

Å gjenspeile kvalitet og erfaring

Isotak Bygg AS, som et ledende tak- og tømrerentreprenørfirma, hadde behov for en nettside som kunne fremheve deres langvarige erfaring og dedikasjon til kvalitetshåndverk. Vi i Mediavest AS tok denne utfordringen på strak arm. Gjennom nøye planlegging og tett samarbeid med Isotak Bygg AS, skapte vi en nettside som ikke bare er estetisk tiltalende, men også funksjonell og brukervennlig.

En førsteklasses brukeropplevelse

Nettsiden vi utviklet for Isotak Bygg AS tar besøkende med på en engasjerende reise gjennom deres tjenester, prosjekter og team. Den oversiktlige navigasjonen gjør det enkelt for brukere å finne akkurat det de leter etter, enten det er informasjon om takarbeid, tømrertjenester eller tidligere gjennomførte prosjekter.

Hva ble resultatet?

Isotak Bygg AS er stolte av sitt dyktige team av profesjonelle fagfolk. Vi sørget for at deres ekspertise og engasjement skinner gjennom på nettsiden. Hver ansatt har sin egen profil med bakgrunnsinformasjon, faglig kompetanse og bilde, slik at besøkende kan føle seg trygge på at de samarbeider med ekte fagfolk. Den nye nettsiden har ikke bare økt antall besøkende, men har også bidratt til å styrke deres merkevare og tiltrekke seg kvalifiserte leads. Vi gleder oss til å fortsette samarbeidet med Isotak Bygg AS og hjelpe dem med å oppnå enda større suksess i den digitale verden.