Ny nettside for Solér Executive

Innsikt i prosjektet

Kundecase: Solér Executive AS

Tjeneste

Bransje

Rekrutteringsbyrå

Det er erfaring som utgjør den store forskjellen

Med over 30 års erfaring i bransjen er Solér Executive en ledende aktør innen rekruttering og utvelgelse av toppledere og spesialister. De valgte å samarbeide med Mediavest AS for å revitalisere sin nettside og reflektere sin utmerkede kompetanse og dedikasjon til å forme fremtidige organisasjoners suksess.

Skrifttyper

Sora

Sora

Inter

Inter

Inter Tight

Farger

Å gjenspeile kvalitet og erfaring

Solér Executive bringer med seg en imponerende merittliste på 30 år i bransjen. Deres lange historie og grundige forståelse av markedet gjør dem til eksperter i å identifisere og rekruttere de beste talentene som er avgjørende for en organisasjons suksess. Denne dyptgående erfaringen var en nøkkelfaktor som vi ønsket å fremheve på deres nye nettside.

Fokus på Kjernevirksomhet

Solér Executive har som spesialitet å finne de rette lederne og spesialistene som vil drive organisasjoners suksess i fremtiden. De forstår at rekruttering er en av de mest avgjørende beslutningene en organisasjon kan ta, og det er derfor de har viet seg fullstendig til denne oppgaven. Vi ønsket å reflektere dette fokuset på deres nettside, som er nå er ren, profesjonell og enkel.

Solér Executive den ultimate partneren for organisasjoner som ønsker å finne og beholde de beste talentene. De er dedikert til å levere kvalitet og suksess gjennom deres ekspertise i rekruttering og utvelgelse.

Mediavest AS er stolte av å ha hjulpet Solér Executive med å transformere deres nettside til å speile deres erfaring, kvalitet og dedikasjon. Besøk nettsiden deres for å utforske hvordan de kan hjelpe din organisasjon med å finne de fremste lederne og spesialistene som vil forme din suksess i fremtiden.

Resultatet: en nettside som gjenspeiler ekspertise og eleganse

Mediavest AS er stolte av å presentere resultatet av vår vellykkede samarbeid med Solér Executive. Den nye nettsiden er et uttrykk for deres overlegne kompetanse og hengivenhet til å hjelpe organisasjoner og arbeidstakere med å finne de mest kvalifiserte lederne og spesialistene.