Bli en del av teamet vårt!

Ser du etter en spennende jobb der latteren sitter løst? Da har du kommet til rett sted!

Om Mediavest og stillingen

Vi i Mediavest AS opplever en fantastisk vekst, og nå trenger vi enda flere dyktige salgskonsulenter til vårt allerede engasjerte salgsteam. Vi lever i et ungt og profesjonelt arbeidsmiljø der trivsel er hovedfokus. Hos oss er det aldri en treg og kjedelig dag på kontoret!

Vi tar oss tid til å spise sammen og ha andre morsomme aktiviteter, og det beste av alt er at bedriften betaler regningen! I tillegg til dette arrangerer vi to firmaturer i året, hvor hele gjengen reiser sammen til spennende destinasjoner i utlandet.

Vi er eksperter på å levere en hel rekke digitale markedsføringstjenester og selger utelukkende til bedriftsmarkedet (B2B) i Norge. Fra Google-tjenester som søkemotoroptimalisering og Google Ads, til målrettet Facebook-annonsering som treffer kundens målgruppe. Vi designer og utvikler profesjonelle nettsider, samt skaper logoer og kampanjer i ulike kanaler. Som salgskonsulent hos oss vil du først og fremst arbeide med salg av disse produktene. På sikt er det også gode muligheter for utvidet ansvar etter avtale – Kanskje du blir vår neste nettsideguru, Key Account Manager eller Ads-ekspert?

Vi mener vi har knekt koden og tilbyr en lønnspakke som er svært gunstig for selgerspirer som ønsker å bestemme sin egen lønn. Lønnen din vil bestå av fastlønn, provisjon og bonuser og ut ifra det vi vet, tilbyr vi bransjens beste satser! Vi vil at du skal tjene så godt at ingen konkurrenter får rekruttert deg fra oss. Vi er på utkikk etter deg som er fremoverlent og som ønsker å utvikle både deg selv og miljøet rundt deg. Det aller viktigste i denne stillingen er at du har et brennende ønske om å lykkes, og at ingenting gir deg mer drivstoff enn det.

For øyeblikket tilbyr vi kun fulltidsstillinger med arbeidstid fra mandag til fredag mellom 08:00 til 15:00.

Vi har noen ønsker når det gjelder kvalifikasjoner, men ikke vær redd hvis du ikke har alt.

  • Erfaring fra telefonsalg er en fordel, men ikke et krav ettersom du vil få full opplæring.
  • Du opplever deg selv som ambisiøs, selvstendig, resultatorientert og engasjert.
  • Du må slå til med gode muntlige og skriftlige kommunikasjonsferdigheter på norsk/svensk.
  • Som en selvfølge er du også strukturert, pålitelig, kan vise til lite fravær og detaljorientert.

Noen av dine arbeidsoppgaver med muligheter for utvidelser;

  • Hovedsakelig salg av Google og Facebook sine markedsføringsprodukter.
  • Bygge egen portefølje med aktivt fokus på mersalg og rådgivning.
  • Oppnåelse ukentlig og månedlig budsjett.
  • Kundeoppfølging
  • Hovedsakelig bruk av telefon og datamaskin som arbeidsverktøy

Om dette høres ut som deg, ønsker vi gjerne at du søker via kontaktskjema på nettsiden vår, eller sender søknad + CV til post@mediavest.no!