Google Ads

Leverer bedriften din tjenester folk søker etter på Google?

 

Det som skiller Google Ads fra annen type markedsføring eller er at annonsene dine blir vist til folk som allerede leter etter det du tilbyr. I denne situasjonen er det enklere å få til et salg enn det er i medier der annonser er en forstyrrelse. Det vil si at du slipper å betale for å eksponere dine produkter eller tjenester for dem som ikke nødvendigvis er på utkikk etter hva du har å tilby.

"Med Google i lommen."

I dag er det nærmest umulig å "slippe unna" Google.

Over 90% av nordmenn har i dag en smarttelefon. I følge tall fra diverse kilder, holder Samsung og Apple på omlag 90% av markedsandelene Norge. Google er standard søkemotor for Safari-appen til Apple og operativsystemet til Samsung-mobiler kjører som regel Android, Googles eget operativsystem.

Google Ads
Mask group (19)-min

Hvorfor annonsere?

Bevist å gi mest igjen for pengene.

Google Ads garanterer en topp 4 plassering på utvalgte søkeord. Ettersom at 70% av søkere velger ett av de fem øverste alternativene er det derfor svært viktig å ligge høyt i søket. Hva er andre fordeler med annonsering i Google Ads?

Gjøre det selv?

Hvem som helst kan benytte seg av annonsesystemene til Google.

Ja, hvem som helst kan benytte seg av annonsesystemene til Google. Fordelen med å bruke et byrå er at du hyrer noen som jobber med dette hver dag. Vi er ofte i kontakt med kunder som forteller oss at de tidligere har opprettet kampanjer på Google med varierende resultat. I flesteparten av tilfeller har kunden gått gjennom hurtigoppsettet og satt opp en kampanje i løpet av 5 minutter, publisert annonsene og deretter ikke tenkt noe mer over kampanjen før budsjettet er tomt. For at man skal lykkes med annonsering er det viktig at kampanjene regelmessig sjekkes og oppdateres slik at man slipper å risikere å betale for dyre søkeord, overby eller benytte søkeord med lave søkevolum.

Group 157 (1)-min