Nettsider

En nettside skal på en tydelig måte formidle for kunder hvilke tjenester og produkter du leverer. Det er bedriftens ansikt på nett og det viktigste fundamentet for tillitt hos kunder.

 

 

Group 173 (1)

Mobilvennlighet

80% av alle bedrifter i Norge har i dag en mobilvennlig nettside.

For noen år siden gikk faktisk bruken av mobil og nettbrett forbi bruken av PC på nett i Norge. Nå har det seg faktisk sånn at 70% av all trafikk på nett i Norge i dag går over mobil.

Folk må forstå hva du leverer.

Oversiktlig design og godt innhold gjør det enklere å få frem budskapet ditt.

Man kan ha verdens kuleste hjemmeside, men dersom ikke innholdet er formidlet på riktig vis vil det føre til at mange gir opp i søken på hva du kan levere for dem. - På samme måte vil du også miste kunder dersom innholdet er bra, men designet på hjemmesiden gjør det praktisk talt umulig for kunder å holde oversikt over hvilke tjenester, priser og kategorier som hører sammen.

Group 173 (2)
Group 149 (1)-min

Overlat jobben til proffene.

Vi motiverer kundene til å kontakte deg.

Å sørge for en god brukeropplevelse og navigering på nettsiden gjør det motiverende for potensielle kunder å kontakte bedriften din. Det er viktig å få frem nøyaktig hva som gjør akkurat dere spesielle og hvorfor kunder bør velge å kontakte dere.

Vi bruker plattformen som passer deg best

Det finnes en del forskjellige nettsidebyggere.

Noen er vant med WordPress og Webflow, andre er vant med Wix eller Squarespace. Vi opplever at mange kunder er glad i å kunne redigere innholdet på nettsiden sin selv og dersom du velger oss vil vi kunne bygge nettsiden i en plattform du klarer å lære deg på relativt kort.
Vi benytter oss av den plattformen som passer deg best.

nettsidebygger